apríl 2004 jún 2004
infovekacik
internetový časopis pre deti
máj 2004
logo Infovek

Naučme sa Vyskúšajme sa Ideme do prírody Zahrajme sa Zaspievajme si Omaľovanka Urob si sám Rozprávka / Príbeh / Básnička Naša tvorba Napísali ste Redakčná rada Archív


Napísali ste

Milý Infovekáčik,

sme žici lll.A triedy v Dolnom Kubíne - Kňažej a rozhodli sme sa, že ti napíšeme o tom, ako sme sa pripravovali na sviatok všetkých našich mamičiek, starých mám a babičiek.
Najskôr sme všetci tuho rozmýšľali ako by to bolo čo najlepšie, veď vieš, viac hláv, viac rozumu. Mali sme veľa dobrých nápadov, z ktorých sme vybrali tieto: niektorí spolužiaci, ktorí radi recitujú, spievajú, tancujú, hrajú divadlo či na nejaký hudobný nástroj dali hlavy dokopy a spoločne so svojimi učiteľmi nacvičili slávnostný program, ktorý predvedieme práve dnes na slávnostnej akadémii pre všetky pozvané maminy, staré mamy a babičky na pôde našej školy.
Ostatní, ktorí sú viac zručnejší, tak tí celý minulý týždeň zhotovovali pre našich pozvaných hostí malé, drobné, ale s láskou pripravené a zo srdca darované darčeky. Boli to rôzne srdiečka, papierové zvieratká, pozdravy a my starší sme písali listy, v ktorých sme vyjadrovali svoje najtajnešie city, obdiv a želania pre svoje mamy. Z nich sme pripravili veľkú tabuľu želaní a prianí, ktoré si hostia môžu pri vstupe do školy prečítať. Pošleme ti aspoň niektoré.
Starší žiaci, ktorým sa výrobky najviac vydarili, usporiadali predajnú výstavu, výťažok ktorej bude venovaný škole na nákup učebných pomôcok, ktoré budú slúžiť pre nás všetkých.
Tak toto je naša predstava o tomto dni, veríme, že nám budeš držať palce, aby nám to všetko dopadlo čo najlepšie.

S pozdravom tvoji stáli čitatelia kamaráti z lll. A triedy.

Deň matiekDeň matiek
Deň matiek Deň matiek
Deň matiek Deň matiek
Deň matiek Deň matiek
Deň matiek Deň matiek Deň matiek
Deň matiek Deň matiek

© Asociácia projektu Infovek, posledná zmena: 12.4.2009, KZVI