apríl 2004 jún 2004
infovekacik
internetový časopis pre deti
máj 2004
logo Infovek

Naučme sa Vyskúšajme sa Ideme do prírody Zahrajme sa Zaspievajme si Omaľovanka Urob si sám Rozprávka / Príbeh / Básnička Naša tvorba Napísali ste Redakčná rada Archív


Ahoj, decká,

na plážiaj vy sa neviete dočkať slnečných dní, keď budete potrebovať krém na opaľovanie, tričká s krátkym rukávom, kraťasy a všetky veci neodmysliteľne patriace k letu?

Veru, aj mne to naše slniečko už chýba. Aj keď naši predkovia tvrdili „Studený máj – v stodole raj!“, zdá sa mi, že nás všetkých takýto studený máj neteší. Začíname sledovať kalendár a počítať, koľko dní nám ešte zostáva do konca školského roku. Tajne spriadame plány na prázdniny, sledujeme ponuky cestovných kancelárií a všetky dôležité veci.

učenieAle, nedajte sa oklamať, čakajú nás ešte i dni plné učenia, krátky čas na opravu známok, dokončenie rozbehnutých projektov,... . Skrátka, máme ešte čo robiť, aby sme si prázdniny mohli užívať v plnej nádhere.

Držím nám všetkým palce, aby sme tento školský rok dotiahli do úspešného konca a celý jún sa mohli venovať prípravám na školské výlety a sladké prázdniny. Vydržať a leto na nás určite nezabudne.

A ako vyzerá ten Váš máj? Napíšte nám o tom alebo nakreslite.

© Asociácia projektu Infovek, posledná zmena: 12.4.2009, KZVI